28 maj 2020

Uppskjuten stämma

Av styrelsen | 2020-05-28 16:36

Hej,

Vi har uppmärksammat att det har uppstått en del oklarheter och diskussioner kring stämman och de förslag som ligger. Vi har därför beslutat att skjuta upp stämman som skulle vara nu på söndag den 31:a Maj. En ny kallelse med det nya datumet samt mer information kommer ut inom några dagar.

Vi vill gärna också passa på att uppmuntra er att höra av er till valberedning på valberedning@mittgladan.se ifall ni vill bidra i föreningen.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

25 maj 2020

Uppdatering Garageport

Av Jakob Li | 2020-05-25 16:12

Hej Grannar, 

Som ni kanske minns hade vi en incident i vintras där garageporten blev påkörd, tyvärr blev skadorna omfattande enligt leverantören och delar av porten behövdes egentligen bytas ut. Som ett led att återställa funktionen så snabbt som möjligt så valde styrelsen att först göra en provisorisk lagning för att sedan utvärdera nästa steg. Beslut fattades sedan för att byta ut dagens port mot en ny mer standardiserad port för att framåt få snabbare service och ha bättre tillgång till reservdelar.  

Monteringen kommer att ge torsdag v.24 (11/6) och porten kommer att vara avstängd mellan 07:00-15.30, dvs ingen biltrafik kommer vara möjlig under denna tid

Vi förstår att detta kommer innebära besvär för en del men hoppas ni förstår att jobbet hade behövts göras i båda scenariona och nu får vi en mer framtidssäkrad garageportslösning. Öppningssystemet (fjärrkontroller och liknande) kommer inte påverkas av portbytet. 

Information kommer också gå ut genom fastighetsägarna genom lappar i garaget och i brevlådor. 

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

20 maj 2020

Kallelse till föreningsstämma

Av Mikael Guss | 2020-05-20 20:00

Hej medlemmar,

Vi alla vet att det är extra ordinära tider där sammankomster är stora utmaningar och därför har vi kommit fram till att hålla vår stämma helt digitalt. Alla medlemmar har fått kallelse med instruktioner om hur kommer att gå tillväga.


Väl mött hälsar styrelsen

20 maj 2020

Porttelefon igång igen

Av styrelsen | 2020-05-20 14:28

Hej kära medlemmar, 
Efter ett varv med byte av hårdvara och idogt felsökande av leverantören så är porttelefonerna igång igen. 

I en övergångsperiod kommer den temporära portkoden fortsätta gälla resten av månaden ifall man har sedan tidigare bokat in leveranser. 

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

5 maj 2020

Vill du engagera dig i styrelsen?

Av styrelsen | 2020-05-05 18:00

Hej kära grannar.

Det börjar närma sig slutet av verksamhetsåret för nuvarande styrelse och därmed går vi ut med en påminnelse och uppmaning om att anmäla er till valberedning @ mittgladan.se om ni vill engagera er i föreningen.

Skriv en kort beskrivning kring er och om ni har erfaranhet av liknande arbete samt om ni har något område ni helst vill jobba med. 
Vi ser fram emot ert mail.

Vänliga hälsningar,
Styrelsen

5 maj 2020

Information om byte av Plisséer Från Einar Mattsson

Av Jakob Li | 2020-05-05 15:42

Styrelsen viderabefodrar information from Einar Mattsson. 

På grund av rådande restriktioner kring Corona så kommer arbetet med utbytet pausas till dess att restriktioner har lättat. 
Under rådande omständigheter utförs endast akuta åtgärder.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen